JARSPIS LP kuulumiset 2.4.2012

Maanantai 2.4.2012 klo 11.42 - Jarspis


(Jatkoa viime numerosta: Mikki ja Hessu ovat jäänet Musta-Pekan vangiksi.)

2.3.2012

Koko talon viemärit on tukossa ja pienemmän tarkkaamon lattialle pulppuaa paskavettä Luciferin sydämestä! Ei koske mua, joten tuplailen fiiliksissä aatiksen lauluja. Ei kuitenkaan kuulosta hyvältä, joten jätetään Kimmon hommiksi ja luovutaan ideasta myöhemmin kokonaan.

Kimmon saavuttua koko bändi on paikalla, poikkeuksellista! Vedellään köörilauluja ja Kimmon lauluja, vaikka Kimmo ei ihan täyspäinen olekaan.

 

3.3.2012

Kevyt darra, mutta eipä olekaan äänityspäivä!

 

4.3.2012

Köörijutut ja Kimmon osuudet jatkuu, mutta Kimmo on sairas paskiainen. Ja kaiken lisäksi flunssa vie miehestä voiton. Ei näytä eikä kuulosta hyvältä joten Kimmo viedään kotiin potemaan. Kimmon historiassahan on myös synkkiä vaiheita, esimerkiksi Tähtien sodat on katsomatta. Haiskahtaa vahvasti siltä, että miehellä on muutakin salattavaa.

Kuunnellaan riksu-el, ja on sittenkin huono. Laulan sen taas, edelleen selvin päin, ja ollaan tyytyväisiä. Yritän sinistä, mutta vaikeaa on. Joudutaan ehkä tiputtamaan levyltä.

 

10.3.2012

Kaikki kuulostaa jo aika hyvältä (paitsi sinis, prkl!!), mutta viimeistelyjä uupuu. Laulaminen on toisinaan ihan ylivoimaisen vaikeaa, kertosäkeitä tehdään kuin iisakin kirkkoa.

Saadaan vähän hyvää laulua narulle (eli kovalevylle) mutta laulajalta loppuu ääni. Hessu hyppää puikkoihin kera tamburiinin, mutta kai noiden perkeleen helistimien soittoonkin pitäisi suorittaa joku tutkinto. Hessu on kuitenkin pro ja tamburiinit on narulla alta aikayksikön.

 

16.3.2012

Avaan äänityspäivän jakamalla pojille vanhoja vaatteitani. Hyvin tekevät kauppansa.

Kimmo laulaa wooatuksia. Ei virheitä, mutta ääni on avaamatta. Turha kurlaus kun saadaan kuriin, tulee ihan hyvää soundia. Mitä Yoda sanois? Kimmo ei tiedä.

Kimmo huutaa, ilmeisesti liian kovaa ja alkaa sattua. Yritän palauttaa mieleeni Kimmon äänityspäivän, joka ei ole päättynyt sairaalareissuun.

 

17.3.2012

Meikän laulupäivä. Pelkkiä vaikeita jäljellä. Välillä ei tule mitään, onneksi hetkittäin jotain. rmkel on taas kierroksessa kun ei millään tunnu kelpaavan. Taidan vetää kohta jurrit.

Riksu-el saadaan meneen, jee! Siniskin tuntuisi olevan toteutettavissa. Mutta nyt saunaan!

Saunan jälkeen ymmärretään miksi äänityslaitteet on ylipäätään hankittu ja sävelletään sanotetaan ja äänitettään kolme biisiä timanttista räppiä! Kaikki baunssaa!

31.3.2012

Laskujen mukaan kahdeskymmenesensimmäinen äänityspäivä. Saan siniksen vedettyä! Palapelin tekemiseltä vaikuttaa, mutta valmista tulee. Juodaan yhdet oluet!

Perkussio-osastolla todetaan, että helistimiä, kolistimia ja kalistimia ei enempää tarvita. Levyn äänitykset päättyvät. Miksaus-, masterointi-, kansitaide- yms. läpihuutojuttuja odotellessani nostan jalat pöydälle ja odotan levyn ilmestymistä Anttilan ale-koriin!

true_homies_2012.jpg