KYMMENENYEARSCELEBRATION / RMKJRSPSFEST - tour

Perjantai 13.4.2018 - Tiedote, vapaa julkaistavaksi


Perjantai 13. ja arska paistelee! Omaan korvaan kuulostaa siltä, että JARSPIS-yhtye voisi perinteikkäästi laskea ilmoille tiedotteen! Ja tässähän se tulee.

Näppärimmät ovatkin jo aavistaneet, että yhteisömme täyttelee pyöreitä tänä kesänä. Ja juhlan kunniaksi olemme suunnitelleet jo kuukausien ajan erinäisiä karnevalistisia multihuipentumia meidän ja teidän iloksi. Ja kuten kaikki tietävät, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Noh, me suunniteltiin huonosti ja toteutellaankin totutun laiskasti ja ei ihan sata prosenttisella efortilla.

Jotain kuitenkin! Nuorison suosikkiyhtye Anal Thunder täytti kakskymppiä ja julkaisi 20 minuuttisen ääni- ja kuvatallenneteoksen. Se oli ihan kova. Varttuneemman väen ihan ok:na pitämä JARSPIS on ikäänkuin puolimatkan krouvilla, joten 10 minuuttinen vastaava olis kovishomma! Siihen emme kuitenkaan ryhtyneet, emmekä edes suunnitelleet ryhtyvämme. Sen sijaan tehtiin itse vanhaan kunnon DIY-tyyliin joku about kolmen minsan biisi ja siihen nasta video! Tai ei se ole ihan valmis vielä, mutta julkaistaan ihan varmasti tänä vuonna. That's a promise! Mutta siitä tuonnempana.

Nyt kun aurinko paistaa ja lettuja syö, niin innostuu meidänkin kaltainen kaavoihin kangistunut shortsibändi buukkaamaan keikkaa. Kesällä vedetään, kun on hyvin energiaa ja hyvää meininkiä ja d-vitamiinia. Ei paljasteta vielä tarkkoja ajankohtia, koska osa hommista on yhä auki, ja on jotenkin lesompaa ilmoittaa isompi läjä keikkoja kerralla. Sen verran voi paljastaa, että merkittävimmät kulttuurikaupungit nyt ainakin kierretään. Kiertueen nimeksi kaavailtiin (tai siis ihan itsekseni tässä oikeasti muilta mitään kyselemättä kirjoitan ja kaavailen t: Jarspis) ehkä maailman pisintä ja siististi kaksiosaista nimeä:

KYMMENENYEARSCELEBRATION / RMKJRSPSFEST - tour

Tämä siksi, etten osannut päättää kumpi on paras. Tai rmkjrspsfest on parempi, ja just nyt ajankohtainen mut toi toinenkin on ihan jees. Keikat käyntiin heti kun illallakin tarkenee, about, pysy kuulolla!

Avainsanat: jarspis, punk, punkrock, kaljatunnissa, punkrockallstars