Highlights 2015

Sunnuntai 21.2.2016 klo 11.48 - Jarspis


Dägädägä!

Meni koko syssy ihan jotenki ohi, kun oli niin kiirusta. Levyä piti julkasta ja paitaa painaa, ja molempia vielä myydäkkin. Ja sitten piti heittää keikkaa. Ja lopulta vielä julkasta The B And The Bandin levy. No, se oli oikeestaan enempi tän vuoden puolella, mutta kuiteskii..

Enivei, yritin kirjoitella semmosen vuosikatsauksen viime vuodesta, mutta kävi ilmi, etten muista juuri mitään. Joten listaan tähän vaan semmoset huippukohdat, kun oli oikein erityisen nastaa/paskaa. Here it goes:

17.1. O'Hara's-keikan yhteydessä ei mahduttu syömään Plevnaan :(

26.2.-1.3. Ulkoa opeteltu asenne–levyn äänitykset II/II

12.-14.5. Kuolemme, kuulemma–musiikkivideon kuvaukset. Jostain kumman syystä isot leikkipyssyt aiheutti jokaisessa työryhmämme pasifistijäsenessä tarpeen kikkailla ja peilailla. Pyssyt on siistejä! Leffoissa.

15.5.-17.5. Kävästiin Viron puolella vähän erikoisella kokoonpanolla. Kimmo ei päässy lähteen, joten mää soitin kitaraa ja meidän kuski soitti bassoo. Matkalla Tallinnasta Tartoon syötiin hyvää ja nastaa grillikioskipitsaa (www.pizzakiosk.ee) jonkun toisen ravintolan parkkipaikalla.

10.6. Kuolemme, kuulemma–musiikkivideon julkaisu!!

12.6. Keikka siirty keväämmältä tuplabuukkauksen johdosta. Korvaukseksi meille luvattiin litratolkullla kaljaa ja saunatilat käyttöömme keikkaillaksi. Saimme kaksi (2) olutta per naama.

4.9. Ulkoa opeteltua asenne–levyn julkaisu + julkaisubileet sittemmin edesmenneessä Hyvinkään Jalostamossa :( You will truly be missed

5.9. Julkaisubileet kesti tietty kaks päivää :)

28.10. Toimin kuskina tekemättä siitä isompaa numeroa.

14.11. Meiltä peruuntui keikka Turun Klubin talousvaikeuksien johdosta :(

Kylläpäs se vuosi on taas hurahtanu ohi. Peace and out!


-Jarspis

Avainsanat: punkrock, kalja tunnissa