Perjantai 13. ja paljastusten päivä!

Perjantai 13.3.2015 - Tiedote, vapaa julkaistavaksi


Näppäräkorvaisimmat ovatkin varmasti jo instabookkerista aistineet, että tässä on painettu studion pahnoilla aivan tautisena, ylitöitä ja viikkolepokorvauksia sen kummemmin laskematta. Nyt olemmekin saaneet levy-yhtiömme Vuohi Median pusipäämoguleilta valtuudet tehdä tiedoksenne, rakkaat kuulijat, että JARSPIS-yhtyeen merkityksellisen ja vaiherikkaan historian toisen pitkäsoiton julkistamisen ajankohta sattuu kuin sattuukin nasahtamaan kuluvan vuoden syyskuulle. Ai perkele! Siitä sitten tietysti piruna keikkaa ympäri ämpäri, ynnä muutenkin hyvää ykkösmeininkiä ja -boogieta kera ystävien ja tuttavien.

Eikä siinä vielä kaikki! Jos jatkat lukemista edelleen, alat lähestyä pistettä, jossa sinulle selvinnee, että sopivassa kohtaa hiirenkorvien ja rusketusraitojen välimaastoa pamahtaa virtuaali-intterwebbiin myös audiovisuaaliteos tarkoituksenaan esitellä tulevan levymme herskyvän tanniinista äänimaisemaa kiireisimmille hätäpöksyille, jotka eivät malta odottaa koko sävelkartaston tipahtamista kotikadun riippumattomaan kivijalkalevykauppaan tahi johtavien musiikkipalveluiden hot-this-summer-listoille. Välittömästi tähän kirjoitelmaan tutustuessa ilmeneviin oireisiin suositellaan ulkoisesti nautittavaksi tulevaa levyä jo aiemmin povannutta, aviotonta ja irtosuhteiden sävyttämää eloa viettävää Pillipiiparia, joka viheltelee tinapilliinsä oheisten atk-koodien kätköissä heti tuossa seuraavan nurkan takana. Uutukaista materiaalia saatamme tiputella toki myös elävänä kevään aikana, takuuvarmistetun hittikimaran lomassa kirurgisen tarkan kappalejärjestyksen niin salliessa.

Eikä siinäkään vielä kaikki! Tuttuun tapaan olemme tälläkin kertaa valjastaneet ääni-/video-/kansitaide-/markkinointi-/promootio-talliimme liudan tunnetun maailmankaikkeuden teräksisimpiä ammattihenkilöitä, jotka kuin sattuman oikusta löytyvät hämmästyttävän usein välittömästä lähipiiristämme, hiomaan timanttista taideteosta kuunteluyksikköäsi hiveleväksi kokonaisvaltaiseksi elämykseksi, kuluja ja kustannuksia kaihtamatta. Edellä mainituista tosiseikoista on siis vähintäänkin vaivatonta päätellä luottavaiseen sävyyn, että alkusysäyksen ensi syksyn kaamosagressioihin tulet ammentamaan asiapitoisesta artikulaatiosta, jonka murhaavien riffien ja metronomististen fillien saattelemana vasten kasvojasi sylkee JARSPIS.

Riihimäen seudulla perjantaina 13. maaliskuuta

Jarspis, Hessu & Pikkukimmo

jrsps1.png

Avainsanat: jarspis, punkrock, kalja tunnissa, albumi, levy, vuohi media