Will play for cash announcement

Torstai 4.6.2015 klo 11.21 - Jarspis


Meidän on valitettavasti tuotava tiedoksenne, että yhtye on vararikon partaalla, ellei jopa vararikossa. Olemme eläneet vida locaa tuhlaten kaikki vaivoin ansaitsemamme roposet rocknrollelämään ja edellisen liitännäisiin. Mutta paistaa se päivä risukasaankin, eli onni onnettomuudessa: kulutimme leijonan osan valtaisasta omaisuudestamme universumin siisteimmän ja nerahtavimman musiikkivideon tuotantoon! Eli ensi keskiviikkona 10.6.2015 pamahtaa eetteriin uutukainen Kuolemme, kuulemma -musiikkivideo! Hittolainen, se on makee, oon nähny! Perjantaina 12.6. kyseessä oleva kappale julkaistaan tietty myös internetin merkittävimmissä suoratoisto- ja latauspalveluissa, joten pelkästään korvia hivelevä taidenautintokin muuttuu mahdolliseksi.

Kuolemme, kuulemma lupailee luonnollisesti tulevaa pitkäsoittoa, jonka julkaisupäiväksi on nakutettu 4.9. Kannattaa siis merkata heti kalenteriin sillä selväähän on, että julkkaribileet järjestetään samaisena päivänä kotikuppilassamme Hyvinkään Jalostamossa. Esiintymässä itseoikeutetusti tietty me, ja lämppäämässä ei vähempää kuin mahtava Jaakko & Jay! Samalla porukalla edetään heti seuraavana päivänä Bar Looseen ja koppastaan mukaan vielä Tsadilainen Blueintheface. Syksyn muista keikkapäivämääristä lisää tuonnempana, pyörimme pitkin maata ja mantua melkein jouluun saakka.

Tällä erää soittamatta vielä pari keikkaa, The Lane Vantaalla 12.6. ja Hämeenlinnan Suistoklubi 1.7. Näiden jälkeen pidetäänkin sitten kesälomaa tavallaan ja mennään vaikka Puuhamaahan.
See ya in the pit!
 
Jarspis