JARSPIS-YHTYE TIEDOTTAA

Maanantai 19.12.2016 klo 6.10 - Tiedote, vapaa julkaistavaksi


Vuodenvaihteen tienoo on yhtyeellämme perinteisesti toiminut suurten ilmoitusasioiden ajankohtana. Tänäkään vuonna emme tahtoneet jäädä Pekkaa pahemmaksi (heh, heh - aukee sullekin kohta!), vaan keskitämme uutisoinnin juurikin tähän hetkeen, pimeiden iltojen synkkään syleilyyn. Tänä vuonna nimittäin, aiemmista vuosista poiketen, uutisointimme on valitettavasti yleissävyltään haikeaa ja surumielistä. Pitkäaikainen äänimiehemme Pekka "Kiilistöö" Kiiliäinen on asteittain jättäytynyt ulos työryhmästä.

Syitä tälle valitettavalle teiden erkaantumiselle on lukuisia, mutta merkittävin Pekan mukaan on JARSPIS-yhtyeen palkkauspolitiikka. Pekan taskuihin ei yksinkertaisesti mahdu enää enempää rahaa. Olemme käyneet neuvotteluja aiheesta, mutta työnantajaosapuoli ei ole valmis tässä joustamaan; äänimiehe on saatava työstään riittävä korvaus. Nyt Pekkaa pitävät kiireisenä Teatterikorkeakoulun ääni-opinnot, joiden myötä myös rahantuloa on huomattavasti helpompi estää. Ja kuulemma helpottuu jatkossa entisestään. Hyvä Pekka kuitenkin, ja kiitos 2008-2016!

Plussapuolella todettakoon, että viime aikoina aktiivisena kuljettajanamme toiminut Mikko a.k.a. Amis-Mikko a.k.a. Amis on henkisesti valmistautunut kuljettamaan meitä myös jatkossa. Ja kumpi lopulta onkaan tärkeämpää: matka vai määränpää?

P.S. Olemme vastaanottaneet tiedusteluja, liittyikö tähän teiden erkaantumiseen jotain draamaa. Kiilistöö saattaa tästä jopa loukkaantua, koska nimenomaan ei liittynyt mitään draamaa. Rahaa sen sijaan näyttää Pekalla olevan, kun laittelee facebookkiin kuvia Luoteis-Afrikan saaristosta (Canaria).

Avainsanat: jarspis, punk, punkrock, kaljatunnissa, punkrockallstars