Miksaajan biisilista

Maanantai 8.10.2012 klo 9.37 - Jarspis

06102012536.jpg

Kiartue so far

Maanantai 24.9.2012 klo 12.49 - Jarspis

11.08.

Kiertueen startti on privaattipippalot hesassa. Vesa ja Anna menee naimisiin ja me soitetaan jatkoilla. Heikki on torsonnut yhden kylkiluistaan poikki Vesan polttareissa, eikä kykene soittamaan tahi nousemaan sängystä. Keikka on akustinen, joten cajonin varteen Hessua tuuraamaan saadaan Juho, joka myöskin vetäsee keikan BOAn riveissä samoissa häissä. Yksillä treeneillä mennään.

Lue lisää »

JARSPIS LP kuulumiset 2.4.2012

Maanantai 2.4.2012 klo 11.42 - Jarspis

(Jatkoa viime numerosta: Mikki ja Hessu ovat jäänet Musta-Pekan vangiksi.)

2.3.2012

Koko talon viemärit on tukossa ja pienemmän tarkkaamon lattialle pulppuaa paskavettä Luciferin sydämestä! Ei koske mua, joten tuplailen fiiliksissä aatiksen lauluja. Ei kuitenkaan kuulosta hyvältä, joten jätetään Kimmon hommiksi ja luovutaan ideasta myöhemmin kokonaan.

Lue lisää »

JARSPIS LP kuulumiset 13.2.2012

Maanantai 13.2.2012 klo 10.49 - Jarspis

Äänimiehemme Pekka lähestyi minua sähköpostiviestillä, jossa oli lueteltuna pitkäsoitolta puuttuvat elementit. Lista oli (tavallaan) sen verran lyhyt, että ajattelin olevan aika jakaa tähänastiset saavutukset kanssanne, rakkaat lukijat.

Lue lisää »

Läpis-julkkarit

Lauantai 15.10.2011 klo 10.18 - Jarspis

Böndet, kuten Jarspis’s Allstars, kutsuvat suomen pääkaupunkia Hesaksi. Helsingin mielestä tuo nimitys on loukkaava. Tämä on tarina siitä, kuinka Hesa kosti.

Lue lisää »

Läpi ovesta! pre-release party

Perjantai 7.10.2011 klo 15.35 - Pikkukimmo

Läpi ovesta! pre-release party
Pelikenttä, Hyvinkää @ 23.9.2011

24.9. heräsin hirveään vatsanväänteeseen. Nousen ylös sängystä yllättävän nopeasti väsymyksestä huolimatta. Tunnen itseni karhuksi, joka näyttää suurelta ja kömpelöltä, mutta on tarvittaessa tappavan nopea. Tiedän, en ole suuri enkä tappava, mutta se olotila tuona kyseisenä aamuna… luulin että se olisi minut tappava.

Lue lisää »

Pitkäsoitto - Studiopäiväkirja osa I

Keskiviikko 14.9.2011 klo 10.01 - Pikkukimmo

Kesä-syyskesä 2011

Kesä 2011 tuli ja meni viettäen sen jännittävissä tunnelmissa, sillä odotimme tietoa tulevan LÄPI OVESTA –EP:n julkaisupäivämäärästä. Jotenkin tuo jännitys oli purettava, ja koska keikkoja ei ollut eikä kuulunut, niin päätimme lyödä päämme yhteen suunnitellaksemme tulevan pitkäsoiton biisilistaa sekä sen sisältämien kappaleiden äänitysten toteuttamista. Biisilistaan hyväksyimme melko sulassa sovussa 12 rallia jättäen tietoisesti sellaiset biisit pois, jotka tulisivat jollekin muulle julkaisulle (ts. Läpis –ep:lle sekä osallistumallemme Punkrock romantiikkaa –kokoelmalle).

Lue lisää »

Kadun kieli 2011

Torstai 28.7.2011 klo 14.00 - Pikkukimmo

Rakas päiväkirja.

Se oli mystinen päivä joka hiljalleen vaihtui myskiseksi illaksi. No keitä siinä nyt oli: me, siis minä, Jarspis, Hesus ja Pekus, jonka rooli oli täksi kerraksi vaihtunut miksaajasta/führeristä kuskiksi; Jaakko & Jay; The B and the band; Versus all sekä Israelin Katuvalot. Olutta juotiin, pil-llitupakkaa poltettiin ja paskaa jauhettiin; enimmäkseen miksaajista ja heidän mystisyydestään, mutta kyllä muustakin puhuttiin, muistaakseni.

Lue lisää »

Mafia-bileet

Lauantai 11.6.2011 klo 20.17 - Pikkukimmo

Rakas päiväkirja.

Olen väsynyt. Olen sekä väsynyt että pettynyt. Luulin, että kaikki ihmiset, jotka olen lähelleni päästänyt, kunnioittaisivat minua, pitäisivät ikään kuin isänään. Suurin osa pitääkin, sen tiedän varmasti, mutta silti sekaan mahtuu pari suttakin kaitsettavien lampaiden joukkoon. Pahinta se on silloin, kun lampaat muuttuvat itse susiksi susien houkuttelun takia. Se jos mikä särkee sydämen. Sillä kuten olen sinulle useasti kertonut, tällaiset rikkakasvit, kuten pelto-ohdake, on revittävä juurineen irti ja heitettävä kompostiin maatumaan. Ja jokainen löytämäni ja poistamani ongelmakasvi, vaikka toisin vaikuttaisikin, sattuu – Tommi Läntistä lainatakseni – syvälle sydämeen.

Lue lisää »

Yhden päivän juttu

Lauantai 11.6.2011 klo 20.14 - Pikkukimmo

Rakas päiväkirja.

Soitimme tämän kuluvan vuoden helatorstaina Hyvinkään kyläjuhlissa naamioituneena hyvinkääläisiksi hyvinkääläisten joukkoon. Tässä onnistuimme ilmeisesti erinomaisesti, koska emme nähneet kenenkään osoittelevan sormellaan meitä kohti syyttäen meitä kerettiläisiksi (hyvinkääläisille = riihimäkeläinen).

Lue lisää »

Pääsiäsmunakiertue - eli "If only our moms could see us now" -kiertueen loppuhuipennus

Torstai 5.5.2011 klo 13.00 - Jarspis

Sanottakoon heti alkuun, että mua ei vois vähempää kiinnostaa, mitä sanat “tour” ja ”kiertue” ihan oikeasti tarkoittavat. Että joo joo, peräkkäisiä päiviä tai ei ainakaan saa käydä välillä himassa, meidän kiertueet kestää kuukausitolkulla toisinaan, eikä silti välttämättä oo kuin kaksi keikkaa tai jotain. Musta vaan on siistii, kun asioilla on nimi!

Lue lisää »

Promosessions at the backyard of Hotel California, 9.4.2011

Tiistai 12.4.2011 klo 15.12 - Pikkukimmo

Rakas päiväkirja.

Mitä sinulle kuuluu? Minulle kuuluu vain mitä parhainta, sillä olin eilen lempipuuhassani. Minusta otettiin kuvia! Minä rakastan valokuvia ja kuvattavana oloa. Jos edes näen jossain kameran, alennan kaula-aukkoani ja asettelen huuleni sillä tavalla, että olisin suutelemassa kuvaa katselevaa henkilöä.

Lue lisää »

Kysymys

Tiistai 12.4.2011 klo 15.05 - Pikkukimmo

Hei, sinä lukija (?) siellä! Juuri sinä! Oletko tyytyväinen siihen, millä tolalla asiat Suomessa ovat? Olisiko joissain asioissa parannettavan varaa? Pärjäävätkö  opiskelijat?

Lue lisää »

Studiopäiväkirja II - music, magic & more

Tiistai 8.3.2011 klo 10.27 - Jarspis

NOTE! Älä lue blogimerkintää, ellet ole lukenut studiopäiväkirja ykköstä!! Löytyy täältä.

Lue lisää »

Lahti, Nitelife; 17.7.2009

Maanantai 7.3.2011 - Pikkukimmo

Rakas päiväkirja.

Kaikkien näiden suurenmoisuutta hehkuvien keikkamuistelmien lukijoilla (onko niitä?) varmaan jossain vaiheessa tulee mieleen kysymys, että epäonnistuvatko nuo punkrockeliitin ilmiömäiset, omat soittimensa tuntevat virtuoosit koskaan, missään ja millään elämänalueella? Ei. Siis jos jätetään ne yksittäiset soitetut väärät sävelet (bassolla ei soiteta sointuja) kysymyksen ulkopuolelle. Sellaista kuitenkin tapahtuu äärimmäisen harvoin. No mutta asiaan.

Lue lisää »

19.2.2011 @ Bar Zoom, Hyvinkää

Keskiviikko 2.3.2011 - Pikkukimmo

Saavuimme keikkapaikalle pitkän ja joillekin kalliin 5 min taksimatkan jälkeen. Meillä oli jo ennestään tiedossa, että kyseessä olivat Juuso Aromaan vaalibileet, ja että hän olisi valittavissa kevään vaaleissa Vasemmistoliiton listoilta. Silti hieman hätkähdimme sitä ulkoasua, jolla koko paikka oli koristeltu juhlia varten.

Lue lisää »

Tukkatorstai 10.2.2011 @ Seurahuone, rmk

Tiistai 1.3.2011 - Pikkukimmo

Rakas päiväkirja.

Päässäni kaikui joskus jollekin keikalle mennessä kuulemani lausahdus ”tää on vittu viimene kerta ku mennää soittaa mihinkää Taskisen järkkäämää juttuu!”. Suunnitelma piti sen lausahduksen jälkeen hyvin, jos laskennasta jätetään ulkopuolelle yksi - kaksi hairahdusta.

Lue lisää »

Murhenäytelmä

Maanantai 28.2.2011 - Pikkukimmo

Eräänä päivänä studiossa…

 

Hessu: Joo… eiköhä nää pannut ois ny tässä… (sutii ”partaansa”) Joo. Katotaas sit niit kitaroit… vaik… Onks sul valmiina mitää saundia?

Lue lisää »

Levyt 2010 topkymppi by PikkuKimmo

Lauantai 1.1.2011 klo 9.32 - Pikkukimmo

p8070703.jpgEnsinnäkin tahdon mainita, että alla luetellut levyt eivät ole millään tavoin paremmuusjärjestykseen laitettu. Pikemminkin ne ovat nyt tuossa järjestyksessä kuin ovat sen takia, että ne tulivat mieleeni kyseenomaisessa järjestyksessä. Suosittelen lämpimästi kaikkia tutustumaan alla oleviin albumeihin.

Lue lisää »

LIVE @ Suistoklubi part II: From the dawn of men to the end of times

Sunnuntai 26.12.2010 - Jarspis

The following takes place between 01.00 pm and 03.00 am

Aika: 13.08
Paikka: meikän duuni
Jännittää pirusti, kuten aina ennen keikkoja. Yritän tehdä jotain järkevää, muttei suju. Tiskaan ja vien roskat.

Aika: 15.02
Paikka: Valintatalo
Häivyin töistä, sillä treffit on sovittu treenikselle kolmeksi. On varaa myöhästyä, sillä tiedän silti olevani paikalla ensimmäisenä. Koukkaan valtsusta zixarin kainaloon.24.jpg

Lue lisää »

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »